İZMİR / ALİAĞA - Helvacı İlkokulu

Helvacı İlkokulu

Fatih Mahallesi Gençlik Caddesi No1 Aliağa/İZMİR
Vizyon
Öğrencilerini , bilim ve sanatın ışığında , teknolojik gelişmelere açık, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygılı, kendini ifade edebilen , sosyal ve demokratik bireyler olarak yetiştiren ve çevre tarafından tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , milli , kültürel ve ahlaki değerlerimizi koruyan , sorumluluklarının bilincinde , özgüven sahibi , bilgi ve yeteneklerini toplum yararı için kullanan , çağdaş ve araştırmacı bireyleri sonsuz sevgiyle ve insan odaklı eğitimle yetiştirmektir.
09:00 ve 14:40
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
Helvacı beldemiz İzmir- Çanakkale karayoluna 3 km mesafede olup Aliağa ya 14km, İzmir merkeze 50km mesafededir. 20 dakikada bir Hızlı tren ulaşımı mevcut olup Aliağa merkeze 8 dakika, İzmir´e 45 dakikada ulaşılmaktadır. Aliağa´dan yarım saatte bir dolmuş seferleri de gerçekleştirilmektedir.
Servis bulunmamaktadır.
Okulumuz İzmir iline 50 km , Aliağa ilçesine 14 km uzaklıktadır.
Futbol, Güreş, Halk Oyunları, Oryantiring, Satranç, Robotik Kodlama
4007 TÜBİTAK
Proje Çalışmaları
Beyaz Bayrak Projesi , Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi , Beslenme Dostu Okul Projesi, Kitaba Dokunan Eller Projesi, Oyuna Varım Oyunla VArım Projesi, İyilik Gönüllüleri Projesi,