İZMİR / ALİAĞA - Helvacı İlkokulu

Helvacı İlkokulu Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı Seçimi Yapıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi gereğince Helvacı İlkokulu Okul Öğrenci Meclisi Başkanı seçimini 15 Ekim 2021 Cuma günü yapacaktır.Amacınız; Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi; öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılmasıdır.

Yayın: 12.10.2021 - Güncelleme: 12.10.2021 13:42 - Görüntülenme: 349