İZMİR / ALİAĞA - Helvacı İlkokulu

Okulumuza bank ve piknik masası konuldu

Aliağa Belediyesi, Helvacı İlkokulu'na okul müdürü Mustafa ÖCAL'ın talepleri doğrultusunda oturma bankı ve piknik masası koydu.

14-10-202114-10-2021

Aliağa Hizmet Birimine bağlı Park ve Bahçeler ekipleri, okul müdürümüz Mustafa ÖCAL'ın talepleri  üzerine Helvacı İlkokulu bahçesine  piknik masası ve oturma bankı koydu.Yapılan hizmetten memnun kalan okul yönetimi ve öğrenciler, "öğle yemeklerini yerken ve dinlenmek istediğimizde, Helvacı Ortaokulu ile aynı bahçeyi kullanmak zarureti olduğundan oturacak yer sıkıntısı çekiyorduk.Oturma bankları ve piknik masalarının okulun bahçesine konması çok iyi oldu.Şimdi bu ihtiyaçlarımızı daha rahat gideriyoruz.Önümüzdeki hafta 5 adet  piknik masası daha bahçemize konulacak,yıpranmış olanlarından boya ve bakımı bugün gün içerisinde yapılacak. Aliağa Belediyemize eğitim kurumlarına verdiği destekten ötürü teşekkür ediyoruz " dedi.

Yayın: 14.10.2021 - Güncelleme: 14.10.2021 10:08 - Görüntülenme: 364